//5 причини защо да изберем златна роза 24 карата като подарък

5 причини защо да изберем златна роза 24 карата като подарък

Златна роза 24 карата – 5 причини да я предпочетем!

Защо да изберем златна роза 24 карата пред всички други подаръци предлагани в търговската мрежа? Ежедневно на хиляди от нас ни се налага да търсим подходящ подарък за различен повод. Ето защо ние бяхме провокирани да нaпишем тази статия “5 причини защо да изберем златна роза 24 карата като подарък!” и да изложим преимуществата, които тя притежава. Разбира се знаем, че не всеки от вас ще се съгласи с нашето предложение, но ще се радваме да помогнем на голяма част от вас да решат един малък проблем.

5 призини да изберем златна роза 24 карата

Ето и причините, защо да изберем златна роза 24 карата:

  1. Златна роза 24 карата е преди всичко цвете, за което и самото име говори. Тя наподобява 1:1 реалистичната роза продавана във всеки цветарски магазин или растяща в нечия градина. Единственото, по което можете да различните изкуствената от естествена роза, това е страхотния златист блясък, който притежава тази златна роза 24к.
  2. Златна роза 24 карата е ръчно направена, като за нейната изработка са използвани различни безопастни за човешкото здраве материали. Стеблото е изработено от полипропилен и покрито от златиста боя. Това му придава неповторим ефект. Към стеблото са прикрепени три листенца. Те са направени от много финна метална сплав и покрити със златиста боя. Тази боя съдържа минимално количество златни частици на прах. За изработката на цвета на тази златна роза, са използвани голямо количество метални листенца, които са различни по големина и вид. Всички тези части придават завършения вид на тази безумно красива роза.
  3. Златна роза 24 карата е едно малко бижу желано от всяка дама. Дължината й е 25 сантиметра, а ширината в областта на цвета е около 8 сантиметра. Допуска се разлика от около 2-3 милиметра поради това, че е изработена изцяло ръчно. Един от фактите, който никъде и от никой не е споменат е , че при тази роза липсват неприятните за всекиго бодлички по стеблото.
  4. Златна роза 24 карата е неизменна част от домашния интериор на всеки един дом. С красотата си тя внася топлина и уют във всяко едно жилище. Може да бъде поставена на специална поставка или да бъде съпроводена с различна рамка за снимки. Могат да бъдат измислени различни комбинации от типа “направи си сам”, където главна роля играе златна роза 24к.
  5. Златна роза 24 карата е опакована в луксозна златиста опаковка, като всяка една роза е придружена от сертификат за доказване на произхода й. Вие можете да избирате между различен цвят роза, като имайте в предвид, че стеблото винаги е в златист цвят. Можете да избирате измежду следните цветове: червен, розов, лилав , син и златист!

След като прочетохте нашите причини защо да изберете златна роза 24 карата, оставяме решението на вас!

By | 2018-02-23T23:08:59+00:00 February 23rd, 2018|Златна Роза 24 карата|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment